Mennyi áramot (pénzt) fogyaszt a központi szünetmentes áramforrásunk?

Lent a pincében van egy szekrény, ami kicsit zúg, kicsit meleg, de bízunk benne, hogy áramszünet esetén majd biztosítja az elektromos fogyasztók ellátását. De vajon tisztában vagyunk-e vele, hogy mibe kerül ennek a berendezésnek az üzemeltetése? Sajnos ez akár nagyon sok is lehet. Indokolatlanul sok.
Ma már nem lehetetlen pontosan tudni, mennyi – s ehhez mindössze egy heti folyamatos mérésre van szükség.

A BPS Kft. szolgáltatásai között kínáljuk, hogy speciális mérőkészülékeinkkel a hálózat megbontása nélkül kapcsolódunk a szünetmentes áramforrás bemenetére, illetve kimenetére, és a mérési adatok elemzésével pontosan meghatározzuk a berendezés veszteségét. Ez a veszteség egy régi, 60 kVA teljesítményű berendezés esetében elérheti akár az évi 1.000.000 (egymillió) forintot! A nagyobb berendezések esetében még ennél is komolyabb összegről beszélünk. Az ilyen esetekben célszerű lecserélni az UPS-t egy új, korszerű, kis fogyasztású berendezésre, amellyel az üzemeltetési költségek 90%-a megtakarítható.

Mindemellett fontos szempont, hogy a beruházásunk 2 éven belül megtérül és az energiahatékonyság területén is komoly előrelépést tudtunk tenni. Arról nem is beszélve, hogy egy új, garanciális, megbízható készülékre cseréljük a régit, megoldva ezzel a következő 10-15 év energiabiztonságát.

Szervizajánlatért kattintson ide!